احتمال اسیب دیدن خود پردازنده چقدره!؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
به هر حال این موارد همیشه پیش نمیاد . به هر حال یک اشتباه تو این فرایند باز کردن سیستم داشتید که سیستم بوت نمیشه . بوق اخطار هم نشون میده ایراد از سمت پردازنده هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال اسیب دیدن خود پردازنده چقدره!؟
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
G-SKILL RIPJAWS 4 2×16 2400 CL15
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
در حد صفر ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان مادر بورد رو مجدد فقط با پردازنده و رم و گرافیک بیرون از کیس تست کردم ولی اینبار فکر کنم ۷ بار بوق زد. و پردازنده خیلی زود داغه داغ میشه. این علامت خاصی هست!؟
و اگر ممکنه نزدیک ترین مرکز خدمات شرکت اواژنگ رو معرفی کنید لطفا
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
7 بوق کوتاه هم پردازنده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون خ 25 گاندی
ممنون از راهنمایی هاتون.
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
|
سلام مجدد ببخشید که مزاحم شدم.
من مادر بورد رو بردم گارانتی و گفتن باید چتد روز بمونه. احتمال داره سوکت کلا عوض بشه!؟ مشکلی براش مشکلی پیش نمیاد!؟
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
هیچ مشکلی پیش نمیاد . این کار با دستگاه انجام میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
میتونم بپرسم تفاوت کارایی مادربورد x99 ud4 با x99 designare ex و مادربورد ایسوس رمپیج وی ۱۰ چقدر هست!؟
الان برای گیم و اورکلاک ۶۹۵۰ میخوام. البته الان ۶۸۵۰ دارم.
Intel core i7 6850k
Gigabyte GA-X99-DU4
GREEN GLACIER 240 mm
GREEN GP 850B-OC+
با قطعات مشترک بسیار کم هست . البته بردهای گران قیمت تر به دلیل المان های استفاده شده عموما قویتر هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hosseinf90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks